Varför MENTOR?

VÄRLDSLEDANDE
MENTOR är den världsledande tillverkaren av högkvalitativa bröstimplantat sedan mer än 40 år. Miljontals kvinnor världen över bär idag bröstimplantat från MENTOR.

ERFARENHET OCH KVALITET
Erfarenheten och kvalitetstänkandet som genomsyrar företaget resulterar i utprovade kvalitetsprodukter med långtidsuppföljning som du kan lita på. MENTOR är det implantatfabrikat med störst och längst klinisk dokumentation vilket ger dig en trygghet i att producterna levererar det som de utlovar – även efter 10 år.

MENTOR – HÄR IDAG OCH IMORGON
Under åren har många nya implantatfabrik kommit och försvunnit medan MENTOR står som en garant för produktkvalitet och beprövade produktionstekniker.

FDA – GODKÄNT FÖR FÖRSÄLJNING I USA
Mentors bröstimplantat är godkända för försäljning både i USA och Europa och är ”the golden standard” bland bröstimplantat världen över.

DE MEST GENERÖSA GARANTIERNA
Mentors garantiprogram är både långa och generösa. Mentor ägs av Johnson&Johnson, ett av världens största företag, vilket borgar för att företaget finns kvar den dag då du eventuellt kan behöva göra anspråk på garantiprogrammet.

Vilket implantat passar dig?

Generellt sett är det så, att ju större kupstorlek som efterfrågas, desto större implantat (mäts i kubikcentimeter eller milliliter) kommer kirurgen att överväga. Kirurgen undersöker också den befintliga vävnaden för att bedöma om det finns tillräckligt för att täcka implantatet.