Ska jag genomgå en bröstförstoring?

Det finns flera aspekter av en bröstförstoring som är viktiga att ha i åtanke innan du bokar in en operation. Här kan du läsa mer om vad som avgör om det är ett lämpligt ingrepp för dig.
ÖKA STORLEKEN OCH FÖRBÄTTRA PROPORTIONEN PÅ BRÖSTEN

Ingreppet utförs för att öka storleken och förbättra proportionen på brösten. Europaparlamentet rekommenderar att implantat enbart ska ges till kvinnor under 18 år om det finns medicinska grunder. Många kvinnor förutsätter att ett själsligt välbefinnande betyder att man är nöjd med sin kropp.

PERSONLIG TILLFREDSSTÄLLELSE

Även fast det inte är alla kvinnor som känner behov av en bröstförstoring så har detta ingrepp resulterat i en stor personlig tillfredsställelse för tusentals kvinnor. Bröstförstoring kan övervägas av en kvinna för personliga skäl såsom:

  • Förstoring av hennes bröst för att skapa en mer proportionerlig kropp.
  • Återskapa och förstora bröst som har förlorat sin form på grund av amning.
  • Skapa en balans mellan bröst som skiljer sig i storlek eller form.
MÅNGA VALMÖJLIGHETER

Dina skäl är väldigt personliga och dina val rörande bröstförstoring skall göras av dig och din läkare baserat på dina personliga behov, önskningar och förväntningar. Idag finns det många valmöjligheter för kvinnor som finner att bröstförstoring är det rätta för dem. Den här artikeln är framtagen för att hjälpa dig att förstå mer om bröstförstoring och alla de valmöjligheter du har. Den är inte tänkt att ersätta några diskussioner emellan dig och din läkare.

PRATA MED VÄNNER OCH FAMILJ

Det kan vara bra att prata med familj, vänner, stödgrupper för kvinnor med implantat och kurator för att få hjälp att fatta ett beslut. Vi råder dig att vänta minst två till fyra veckor efter att noggrant ha läst och tänkt över denna information innan du bestämmer dig för om du ska genomgå bröstförstoring.

Mentor – Johnson & Johnson AB 20180313  CA07_01_SE (Clinical Article 7 version 01)   

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart